Profil – Carpo Roadshow

Carpo Roadshow er et mobildiskotek med en meget lang historie, og hvor jeg er en god “gammeldags” DJ der bl.a. bruger mikrofonen – men naturligvis også mixer alt det gode musik sammen, når det kræves.

Målgruppen er det voksne publikum – derfor hedder Carpo Roadshow også Voksendiskotek.dk
Jeg spiller primært i nord-, øst- og midtjylland, men har afstikkere til andre steder i Danmark.

Carpo Roadshow er et enkeltmands firma – og er altså ikke et sted, hvor der blot indgås aftaler om at leverer musik til fester, for så efterfølgende at hyrer mere eller mindre tvivlsomme, og på dagen ledige, DJs ind til at gennemfører festerne – dette ser jeg desværre alt for ofte sker i allersidste øjeblik…….

Hos Carpo Roadshow taler eller skriver du kun med mig (Carsten) gennem hele forløbet – og det er ALTID mig som kommer og spiller til din fest.
Dette sikre bl.a. en meget bedre forventningsafstemning – og, ikke mindst, en bedre afvikling af festen.

Musikken bliver altid tilpasser individuelt til festen og gæsterne.
Carpo Roadshow er specialist i 70´er, 80´er, 90´er og 00’er musik, men spiller naturligvis alt fra Dansktop og 50’er og 60’er musik til de nyeste og hotte Top 40 hits.

Skal du bruge en yderst kompetent “voksen DJ”, så er jeg det helt rigtige valg.

Jeg startede som discjockey tilbage i 1984, og arbejdede i 80’erne og 90’erne 7 år som fuldtids professionel discjockey i Norge og Danmark.

Carpo Roadshow har i sin nuværende form, været rundt på de danske landeveje siden 2008.

Kvalitet og god service er gennemgående nøgleord hos Carpo Roadshow.
Udstyret er altid pænt, velholdt og yderst præsentabelt.

Drivkraften for mig er, at give arrangør og gæster en fantastisk og spændende musikalsk oplevelse – samt at skabe den helt rigtige stemning for at festen eller arrangementet bliver en stor succes.

Opstillingen af Carpo Roadshow kan laves meget kompakt (min: 4 x 1,5 meter). Men mere plads skader absolut ikke – god plads giver normalt bare en flottere opsætning.

Jeg nyder ALDRIG alkohol på et job – men sætter stor pris på en kold Pepsi MAX.
Carpo Roadshow er fra Aalborg og ejes af Carsten Poulsen (DJ Carpo).